N-baan

Boven de kantine bevond zich een modelbaan in schaal N.
Deze baan was geïnspireerd op een Duits landschap met bergen, heuvels en ravijnen. Aangezien er in een berglandschap geen plaats is voor grote steden was er gekozen voor 1 stad met station en daarnaast in de bergen enkele kleine dorpjes.
Centraal op de baan lag het hoofdstation met 9 aankomst- en vertrek sporen.

De baan was beveiligd met maar liefst 42 blokken die een gezamenlijke lengte hadden van 250 meter.

De baan was met een 'zijvleugel' uitgebreid. Op het nieuwe baangedeelte is een locdepot gebouwd met een tractieterrein voor stoom en diesel. Om het rangeren op de baan te stimuleren is er bovendien een groot rangeerstation aangelegd met enkele laad- en losplaatsen.

De grote blikvanger was het ravijn waar een aantal indrukwekkende bruggen zijn gebouwd. Deze bruggen zijn uit verschillende materialen vervaardigd; naast compleet gesoldeerde vakwerkbruggen bevond er zich ook een grote kartonnen overspanning op de baan.

De N-baan was in een hoekvorm gemaakt van 6 meter lengte en een diepte van 2 meter.

Op de baan werd met de meest uiteenlopende treinsamenstellingen gereden. Evenals bij de halfnullers bevinden zich onder de N-leden liefhebbers van allerhande treinen; het was dan ook niet verwonderlijk als een Pruisische personentrein werd gepasseerd door een Franse hogesnelheidstrein.

De gehele scenery was grotendeels zelfgebouwd. Sporadisch waren er bouwpakkethuisjes op de N-baan te vinden.