Home

De Friese Modelbaan Club is gevestigd in Leeuwarden en is met ruim 80 leden een van de grootste modelspoorverenigingen van Nederland. In een fraai clubgebouw beschikken wij over een N-baan en een grote h0-baan. Daarnaast gaan we regelmatig on tour met onze modulebanen en worden excursies, workshops en talrijke activiteiten georganiseerd. Kortom een gezellige en actieve vereniging, waarover u alles kunt lezen op deze pagina's.

Coronamaatregelen:
Ons clubgebouw is momenteel open voor onze leden en donateurs.
Een hele opluchting na de lange sluiting. De versoepelingen bieden ons de mogelijkheid om weer langzaamaan te wennen aan wat meer vrijheid, ook bij onze hobby.
Wel zullen nog voorwaarden gelden voor een bezoek aan ons clubgebouw.
Lees hier waar u rekening mee moet houden bij een bezoek aan onze clubruimte.

De Friese Modelbaan Club is per 1 juli 2017 verhuisd naar een nieuwe clubruimte. Voor ons niet alleen een nieuwe locatie, maar ook nieuwe kansen.
Op deze pagina tonen wij op dit moment voornamelijk foto's van de modelbanen in ons oude clubgebouw. Dit als herinnering aan wat eens was ...
Intussen wordt er druk gebouwd aan nieuwe modelbanen. De bouw ervan gaat wel een aantal jaren duren, maar het begin is er inmiddels weer. Tot die tijd zullen wij onze demonstratie-modulebanen in wisselende samenstelling gebruiken om met onze treinen te kunnen rijden.
Op deze pagina's laten wij bij tijd en wijle natuurlijk ook de ontwikkelingen van de bouw van onze nieuwe modelbanen zien.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Friese Modelbaan Club, dan kunt u ons bezoeken. Onder Contact vind u de openingstijden en ons adres.

Veel kijk- en leesplezier op deze pagina's.


Clubgebouw


Clubgebouw

Oude clubbanen


Oude clubbanen

Modelbouw


Modelbouw